2Goda Vin & Bryggeri

2Goda Blog

Vi startar kategorin Vi gillar! hos 2Goda Vin & Bryggeri. Här kommer finnas en lista över platser som vi tycker ger oss de goda smakerna, den goda servicen och de härliga upplevelserna. På förstasidan rullar ett par exempel med vårt motiv till varför vi gillar och rekommenderar.

Vår producent i Piemonte, Cantina Franco Casetta, har utvecklat sitt varumärke det senaste året vilket reulterat i nya flaskor, nya etiketter och nya namn på vinerna. Innehållet är detsamma, förutom skillnaden som en ny årgång bjuder på. Hur viktigt är utseendet på flaskan när vi väljer vin?

Det är rätt kaxigt att påstå att man serverar världens godaste glass i en liten bar i en liten stad i Italien − landet som erbjuder världens godaste glass överallt. Ottimo är den i vilket fall som helst, glassen på torget i San Gimignano. Och platsen i sig är magnifik.

En av våra producenter, Fattoria Valacchi i Toscana, har den goda smaken att befinna sig i paradiset. Hand i hand med ett gott och engagerat vingårdshantverk drivs här ett agriturismo som vi varmt rekommenderar!

Malmö Vin & Deli

Hoppas vi ses på Malmö Vin & Deli den 3-4 november! 2Goda Vin & Bryggeri finns på plats med provsmakning av viner och gärna för många trevliga samtal med er! Läs mer: Malmö Vin & Deli

logoVinoDeli