2Goda Vin & Bryggeri

Restauranger vi gillar

Restaurang Creo i Helsingborg är som att kliva in i en vacker, hemtrevlig våning. Ljudatmosfären är perfekt för goda samtal! Menyn består av mellanrätter som alla bidrar till en riktigt fin smakupplevelse. Servicen är super och vinkunnandet gör måltiden komplett!
cropped-Creo-2-1
Alla som med jämna mellanrum kör längs sydkusten i Skåne har kunnat se hur Hotell Mossbylund under åren vuxit fram till en riktig pärla både för nöjestripp och kreativt jobbmöte. Atmosfären är varm och vänlig, personlig och proffsig! Köket bjuder på vällagade lokala råvaror i genomtänkt kombination med goda och spännande drycker.
Hotell Mossbylund
Uppskattar du genuin skånsk gästgivaremiljö med lokalproducerad, vällagad mat? Längtar du efter en riktig äggakaka? Eller vill du avnjuta en välkomponerad helkvällsmeny efter en skön SPA-stund innan nattning i rum tvärs över gården? Då hälsar Brösarps Gästgifveri dig varmt välkommen!
brösarps gästis
Känsla av välbefinnande är viktigt både i jobbet och privat. Därför väljer vi gärna en par dagar på Rusthållargården i Arild för en prisvärd kombination av jobb, avkoppling, nöje och inte minst fantastiskt god mat och dryck i välkomnande miljö! Avsluta gärna kvällen framför brasan i husets bästa fåtölj.
Rusthållargården.jpg1
Restaurang Novel i Malmö lyckas med konststycket att sammanfläta elegans, stil och finess med gemyt, varmt bemötande och en känsla av att vilja byta till något bekvämare och stanna resten av dagen. Och maten är såå himla god!
novel
Powered by SobiPro

Beställ vin så här!

Vinerna som 2Goda importerar finns i Systembolagets beställningssortiment. Har du aldrig beställt vin på det viset - vilket är väldigt enkelt - berättar vi i den här YouTube-filmen! 

Hur du beställer vin hos 2Goda!

2Goda Månadsbrev!

En gång i månaden skickar vi ut nyheter och inspiration om vin och livets goda.
PRENUMERERA: MÅNADSBREV

Utvalda viner

 • Poderi Vaiot Barbera d'Alba

  Poderi Vaiot Barbera d'Alba

  Ett riktigt fint Vingårdsbarbera!

  Detta innebär att vinet fångar upp gårdens egenhet och personlighet. Medelfylligt och välbalanserat som sällskapsvin, till smakrika pastarätter, till de flesta kötträtter samt smakrika ostar.

  Läs mer

 • Castel Sallegg Lagrein

  Castel Sallegg Lagrein

  Marinerar munnen med varma smaker!

  En spännande druva och ett härligt vin! Fylligt med kraftfull karaktär, distinkta tanniner, fin fruktighet och en viss krydda. Passar till en vid skala av smakrika kötträtter, gärna grillat.

  Läs mer

 • Villa Locatelli Friulano

  Villa Locatelli Friulano

  Friskt och elegant vin

  Friskt och elegant vin med smak av sommar! Bjud gärna som aperitif, till ostbrickan eller nyskördad sparris och till lätta soppor och rätter av fisk och skaldjur.

  Läs mer

 • Merlot Ravòst

  Merlot Ravòst

  Storsäljare!

  Ett varmt, rikt vin med mycket väl sammansatt karaktär. Något kryddigt med lång avslutning. Passar till rött kött på grillen, vilt, stek, grytor och mellanlagrade ostar. Mums i vinter!

  Läs mer

 • Chardonnay Brut

  Chardonnay Brut

  Torrt och friskt bubbel!

  Till sommarens aperitif, antipasti och lätta rätter av fisk och pasta passar detta spumante Brut från Piemonte utmärkt. Eller bjud till student och trädgårdskalas!

  Läs mer

 • Poderi Vaiot Roero

  Poderi Vaiot Roero

  Piemonte+nebbiolo är mycket gott!

  Nebbiolodruvan kommer verkligen till sin rätt i detta utvecklade, väl sammansatta vin, Pierin. En fin, komplex karaktär gör att vinet passar till de flesta kötträtter. Lång, angenäm eftersmak.

  Läs mer

Vi gillar