2Goda Vin & Bryggeri

Angoris Schioppettino

Årgång: 2016
Druvsort: Schioppettino 100%
Alkoholhalt: 13,5 %
Syrahalt: 5,5 g/liter
Produkttyp: Röda viner – medelfylligt
Land: Italien
Region: DOC Friuli Colli Orientali, Friuli 
Tillverkning och lagring: Alkoholjäsningen efterföljs av malolaktisk jäsning. Skalen ligger kvar i 2 veckor. Lagring 12 månader på ekfat innan det buteljeras och lagras 4 månader på flaska.

Pris: 215:-  
Beställ hos Systembolaget

Färg: Rubinröd.
Doft: Full av skogsbär med inlsag av  peppar och lakrits.  
Smak: Välbalanserade tanniner och frisk syra samsas med bäriga smaker och den härliga, kryddigheten som fyller hela munnen.
Passar till: Rött kött på grillen, vilt och fågel, stek, gryta, pasta och mellanlagrade ostar. 

Array
Array

Välkommen!

Här kan du beställa italienska röda viner. Vi arbetar med kvalitet i fokus och ett sortiment av viner gjorda på druvor specifika för regionen, som nebbiolo i Piemonte, san giovese i Chianti, refosco från Friuli och lagrein i Alto Adige. Från Valpolicella Classico tar vi in viner med gårdens lokala druvor i en blandning typisk för distriktets populära drycker, inte minst amarone. Vi arbetar med små vinproducenter och odlare som vi känner väl och litar på. Hoppas du hittar riktigt goda viner med smaker som passar just dig. FRÅGOR? Tveka inte att mejla oss: katarina@2goda se

 

Druvor Nebbiolo i Neive

Beställ vin!

Vinerna som 2Goda importerar finns i Systembolagets beställningssortiment. Har du aldrig beställt vin på det viset - vilket är väldigt enkelt - berättar vi i den här YouTube-filmen! 

Hur du beställer vin hos 2Goda!

2Goda Vinbrev!

En gång i månaden skickar vi ut nyheter och inspiration om vin och livets goda.
PRENUMERERA: VINBREV

 

Här httar du vårt senaste Vinbrev:
DAGS FÖR ETT RIKTIGT GOTT CHIANTI!

Toscana Montepulciano 2Goda

Blandlåda Piemonte

Måltiden är komplett! Vita vinet ROERO ARNEIS till fisk och skaldjur, röda vinerna BARBERA D'ALBA till pastan eller lättare kötträtter och ROERO till kraftigare rätter av kött och vilt. 2 flaskor vardera av 3 fina viner i samma låda! Pris: 870 kronor

 

LÄS MER OCH BESTÄLL
Il Casetta Superiore

Blandad låda Casetta Superiore 1