2Goda Vin & Bryggeri

Castel Sallegg Exklusiv blandlåda

Land: Italien
Region: Friuli

OM EXKLUSIVA LÅDAN
Castel Sallegg Exklusiv blandlåda samlar våra favoriter från greve von Kuenburgs slott Castel Sallegg i Alto Adige. Till en festlig måltid och till ingredienser som är värda det där extra i glasen har ni hittat vad ni söker. Blandlådan är också en personlig och annorlunda present eller julklapp till dem som redan har allt och som älskar vin.

I denna exklusiva låda får ni två flaskor av vita vinet Moscato Giallo, friskt med balanserad syra som passar till nära på alla fiskrätter och skaldjur liksom till kyckling, vitt kött och de flesta ostar. Vidare innehåller lådan två flaskor Pinot Nero, ett medelfylligt, mjukt med aromer som fyller hela munnen. Suveränt till smakrika rätter av fågel och ett mycket bra rött vin till vit fisk. Slutligen får ni njuta av Lagrein, en spännande druva och ett härligt vin! Fylligt med kraftfull karaktär, distinkta tanniner, fin fruktighet och en viss krydda. Passar till en vid skala av smakrika kötträtter, gärna grillat.

Pris: 1008:-  
Beställ hos Systembolaget

Läs mer om de olika vinerna i Castel Sallegg Exklusiv blandlåda under separata flikar:
Moscato Giallo, 2 flaskor
Pinot Nero, 2 flaskor
Lagrein, 2 flaskor

TVEKA INTE ATT HÖRA AV ER OM NI HAR FRÅGOR:

Array
Array

Beställ vin!

Vinerna som 2Goda importerar finns i Systembolagets beställningssortiment. Har du aldrig beställt vin på det viset - vilket är väldigt enkelt - berättar vi i den här YouTube-filmen! 

Hur du beställer vin hos 2Goda!